RSS

SeLaMat Ye!!!

Bismillahirrahmanirahim..

Selamat ye semua..Selamat ape ye??Selamat pengantin baru to nyah and my new kakak ipar kak farhanah dan tak lupa jugak selamat ari jadi kat kakak dan bangcik...

To nyah :Barakallah hulakuma wabaraka, alaikuma wajama'a bainakuma fi khair la ye..Moga bahagia hingga ke syurga..Amin..I.allah.. Lagu ni kakcik tujukan tuk nyah..Moga nyah dpt jlnkn
tanggung jawab sebagai suami dengan sebaiknye..:)


video



ni gambar2x sepanjang majlis tu..cambest je..sedih lak tak dpt dtg.. hu3




























Opppssss lupa lak... ni nk ucapkn selamat hari lahir kat kakak dan bang cik..Dah tua dah korang..Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki,dan dapat mencapai ape saje yg korang impikan...Sanah helwa!!!

To kak: Selamat habis bljr..cepat2x la kerje..senang belanja kakcik nanti..hu3



To bang cik: gud luck result SPM ni..I.allah, kamu boleh!!!


dah nk berakhir dah bln 3, bln 4 pulak akn menjelma..Cepat je mase berlalu..perasan bercampur baur antara seronok nk blk and takut exam yg dah nk dekat..hu3..Doaknlah agar hari esok lebih baik dari hari ini..I.allah :)








3 comments:

Husna Arip said...

sian k.cik..hehe..thanx 4 your besday wish..may allah blez u..=) I wish u all the best 4 ur final exam..bi taufik wannajah..chaiyok2!! (^__^)

Izzati said...

thankz..i.allah kakcik cuba yg terbaik!!Terbaik dari Cairo.. hu3..Amin..

Noratikah Shamsuddin said...

selamat2 =)

Post a Comment