RSS

Tangis Dalam Gembira

Bismillahirrahmanirrahim..

Tak tau la nk sedih ker nk gembira skang ni tp apepun bersyukur giler dapat blk ke Mesir pas sebln bercuti kat umah sebab rusuhan ari tu...Alhamdulillah la, tak kne study kat Malaysia negara kita yg terchenta tu kalo tak rse mungkin sedih lg drpd kne blk mesir..Rela balik Mesir drpd sambung medic kat malaysia..Rsenye maybe zati dah jatuh chenta kot ngan bumi mesir ni..ha2

Sedih lak nape??Sedih sbb terpaksa berpisah ngan family..hu3 Tak sempat nk duk jumpe adik beradik lame2x..Jmpe kejap2x jer..Dah lah nk dekat cuti sekolah lagi la sedih ..tambah lg nyah nk kawin tak lame lg ..Sempat tgk hantaran je..Penat jer wat nikah awal sbb ingat kite org bleh join sekali rupe2x nyer tak..hu3 Tp rsenyer nyah tak penat pun seronok ade la sbb dpt kawin awal..Betul tak??? ha3 Ok walau ape pun sila ingat janji korang kat kakcik nk anta gambo yerk..kalau nk web cam tu rse cam menyusahkan jer..Lg pun sape lak nk ingat kat kakcik waktu sibuk2x camtu dok..Ape2x pun kakcik doakn semua berjaln lancar...wat camnekn dh name pn study oversea mmg la kne duduk berjauhan ngan keluarga...

Semalam bru jer sampai mesir..tak sangke mesir still sejuk lg..Best giler!!!! Ingatkan dah musim panas dah..Alhamdullilah keadaan kat mesir pun nampak aman...Takut lak rsenyer nk smbung belajar pas dah dekat sebulan makan,tido kat umah tanpa terdetik sekali pun nk bukak buku tuk dibaca..tp nk wat camnekan pelarian mana sempat bawa buku balik Malaysia..Ha3(tu alasan tuk tak nmpk malas..hi3) Pas ni kne study sungguh2x..masa tak byk dah... Final exam dah makin dekat..Zati anda boleh!!!!!Doakn kakcik kat cni tau..:)


3 comments:

Husna Arip said...
This comment has been removed by the author.
Husna Arip said...

salam...cik 'pelarian' yg comey, belajaq elok2 no..hehe.. kterg kt sini sentiasa ingat kt kamu, xkire la sibuk ke, free ke,tgh makan ke, tgh mandi ke,kamu sentiasa di ati..kih3..=p Wish u all the best..=)

Izzati said...

walaikumslm..he3 thankz..kui2x kakak pn study lek lok gak..Wish u luck!!!! :) korang pn tetap di hati..hu3

Post a Comment