RSS

Fatrah Exam..

Bismillahirrahmanirahim...

Alhamdullilah skang ni dh msk fatrah exam dn maknenye pas ni akn blk mlysia tuk bercuti....Syukur sgt2x dah berjaya abiskn satu paper iaitu physio dan i.allah paper yg akn menanti isnin ni ialah histo...Harap dpt buat yg terbaik tuk setiap exam...harapan ni bkn tuk zati sorang tp tuk semua warga Gen9...

Hmmmm...fatrah exam ni macam2x kerenah kita blh tgk..kadang ade yg study sampai tak nampak muke die dh..waktu makan je la kot bru nampak..ade yg ade depan mata, tapi kwn die dh jd invisible..tak nmpak dah kwn dia...ckp sorang2x je la..hak2x Ni bkn kt rumah khazinatul asrar k!!!tak tau r kat umah sape..tp rsenye semua org rse kot bnde ni...Yup, sbb kadang2x tanpa kita sedar sebenarnye kita wat bnde ni...mungkin kita tak perasan tp kawan kita terasa kot..berat sgt ke mulut jawab je la..sepatah pon ok..Ye, agak bosan dok mengadap buku dlm fatrah exam ni..blog ni dh lama tak dicontengkn ..he3..hati ni pon gatai je nk menulis, walau pon merapu dan tak ade motif..kui2x..biarlah asalkn puas hati...

tak sabar rsenye nk abiskn exam ni..tp sepatutnye kita belajar bkn tuk examkn..brulah ilmu tu berkat..ni x time nk exam bru la pulun cam org gile mane x lps abis exam terus lupe macam tak pernah belajar je sebelum ni...( ni tgh ngata diri sendiri k!!) tau tapi tak pernah berusaha tuk berubah..Ape nk jd!!! Plez.... tolong la berubah jg ulangi kesilapan ni lg ye!!!(ayat waktu fatrah exam taun lps...he3)

Dah cukup, pi belajar..kalo merapu kat cni lg tak tau r berapa byk lg mse yg terbuang ..bkn nye dpt faedah pon..yg tgh bace pun, jgn dilayan entri ni...wat abis masa je...ok la..Daaaaaaa....

1 comments:

Husna Arip said...

hahaha...sian adik aku yg sorg ni..hehe.. gud luck k.cik..study smart and hard ek..

Post a Comment